Даруємо яскраві емоції у нелегкий час разом із базою відпочинку «Масада»

Керівництво нашого фонду невпинно шукає волонтерів, інвесторів та благочинців, які разом із нами допомагають рятувати дитячі життя, втілювати їхні маленькі мрії та дарувати радісні мить у нелегкий для усіх нас час. Цієї осені, завдяки ініціативі Павла Харени, шістдесять вимушено переселених дітей вирушили у незабутню мандрівку Карпатами.

Відпочинковий комплекс «Масада» у с. Ільці, смт. Верховина, який розташований серед мальовничих соснових лісів, на цілий місяць приютив у своїх стінах дітлахів, які, завдяки злагодженій роботі команди дитячого табору, змогли відволіктись від проблем сьогодення та насолодитись щасливим безтурботним дитинством.

  • Зустріч із цими дітьми подарувала мені незабутній життєвий досвід. Коли я вперше їх побачила мені захотілось обійняти та пригорнути кожного, показати їм, що світові не байдужа їхня доля. Було відчуття, що це усе мої діти, такі щирі, добрі, прекрасні діти, які прагнули любові та піклування.– ділиться враженнями президент МБФ Марія Яремчук.

Завдяки співпраці Павла Дмитровича із різноманітними міжнародними місіями діти були забезпечені розвиваючими іграми, книжками, смаколиками та іншими необхідними речами. Цікаві екскурсії та різноманітні розваги,  не давали нікому засумувати, завдяки чому перебування у таборі перетворилось на яскраву та незабутню пригоду.

  • Ми дуже тішимось, що у дітей буде такий класний експіріенс, яскравий гарний спогад, про часи, які повпливали на всіх нас. Діти з Миколаївського інтернату, покинули домівку, покинули рідне місто, як і дуже велика кількість українців сьогодні. Дуже важливо в такі турбулентні періоди, знаходити якісь яскраві спогади, тому що людська доброта вміє лікувати та гоїти рани, як  дітей так і дорослих, які відчули на собі що таке війна. – Марія Яремчук.